Monday 8 June 2015

Neymar up Brazil aboard his private plane in preparation for the Copa America


, vévoda a vévodkyně z Windsoru, vědec Alexander Flemming, a nesčetných iberoamerických hlav států a evropských panovníků. Minnesota (Spojené státy americké) guvernér Jesse Ventura zůstal v hotelu, zatímco na návštěvě Kuby na obchodní misi v roce 2002. [pochvalná zmínka potřebovala].,
V roce 1933, poté, co Fulgencio Batisty 04.9.1933 puč proti přechodné vlády, to bylo sídlo Sumner Welles, zvláštního vyslance poslal americký prezident Franklin D. Roosevelt zprostředkovat krizi, a byl pozemek krvavého obležení že vypeckovaných důstojníci kubánské armády, který byl pomocný v svržení Gerardo Machado (12. srpna 1933), proti poddůstojníky a dalších řad kubánské armády, kdo podporoval Batista. To by bylo bitva hotelu Nacional Kuby
V prosinci 1946 hostil neslavný summit mob běh Lucky Luciano a Meyer Lansky a zúčastnilo Santo Trafficante, Jr., Frank Costello, Albert Anastasia, Vito Genovese a mnoho dalších. Francis Ford Coppola nezapomenutelně zdramatizoval konferenci v jeho filmu The Godfather Part II.


Tím, 1955, Lansky podařilo přesvědčit Batistu, aby mu kus Nacional. Ten stejný rok Pan Am v Intercontinental Hotels Corporation převzala řízení hotelu. Alphons Landa, prominentní právník Washington zastoupeny Pan Am a zařídil pro ostatní klienty a přátele získat kousky vlastnictví hotelu ve stejnou dobu. Dave Beck, předseda Teamsters a Roy Fruehauf na Fruehauf Trailer Company mlčeli partneři po dobu nejméně 2 let. Fruehauf prodal svůj podíl v hotelu května 1957. Ostatní investoři ztratili všechno, když Castro přišel k moci později ten rok. Lansky plánoval vzít křídlo 10-patrový hotel a vytvořit luxusní apartmá pro high-stakes hráčů. Batista podpořil Lánský nápad, i když tam byly námitky z amerických krajanů, jako Ernest Hemingway. Pod Lansky podnět, křídlo velké vstupní haly byla zrekonstruována, aby patří bar, restaurace, showroom a luxusní kasino. To bylo provozováno Lansky a jeho bratra Jakea, s Wilbur Clark jako přední muž.

Západ slunce nad Hotel Nacional, 2014
V roce 1956, zpěvák Nat King Cole byl zkrácen hrát na Kubě a chtěl zůstat v hotelu Nacional de Cuba, Havana, ale nesměl, protože byl černý. Cole se ctí svou smlouvu, a koncert v Tropicana byl obrovský úspěch. Následující rok, on se vrátil ke Kubovi pro další koncert, zpěv mnoho písní ve španělštině. Tam je nyní poctou pro něj ve tvaru poprsí a jukebox v hotelu Nacional.


No comments:

Post a Comment